Advies Accsys Technologies

 • AEX zet daling door

  Woensdag 29 november 2017 10:00

  Op weekbasis stond de AEX 0,3% lager door onder meer aanhoudende onrust bij Altice. De afgelopen beursweek (dinsdag t/m maandag) begon met de aankondiging dat Randstad aan de hand van een nieuwe strategie €90-100 mln aan structurele besparingen wil realiseren. De uitzender verhuist hiervoor onder meer tientallen fysieke vestigingen in binnensteden naar bedrijventerreinen. Een deel van de gerealise..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 15

  Vrijdag 14 april 2017 09:45

  Beleggers Belangen heeft de afgelopen week diverse advieswijzigingen op Nederlandse en buitenlandse aandelen aangebracht. Deze wijzigingen, alsmede de Tip van de Week, zijn uitsluitend bedoeld voor abonnees, maar wekelijks stellen wij bij wijze van kennismaking een advies open voor het grote publiek. Gratis toegankelijk: Tipterugblik: Henkel voldoet ruimschoots aan verwachtingen Een jaar geleden t..

  Lees meer
 • Acht aandelenfavorieten uit april

  Dinsdag 9 mei 2017 09:07

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen abonnees twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij onze Nederlandse koopadviezen, het overzicht van 20 Nederlandse favorieten op basis van fundamentele analyse. Volgende week publiceren we het overzicht v..

  Lees meer
 • Zeven koopwaardige Nederlandse smallcaps

  Dinsdag 6 juni 2017 11:23

  Een keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze fundamentele kooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen.Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze kooptips voor Nederlandse aandelen op basis van fundamentele analyse. Volgende week herhalen wij dat voor buitenlandse aandelen. Om niet-abo..

  Lees meer
 • Tipterugblik: Henkel voldoet ruimschoots aan verwachtingen

  Maandag 10 april 2017 12:50

  Een jaar geleden tipten we Henkel, nadat de koers onder druk was komen te staan door zorgen over een Chinese groeivertraging. Sindsdien is het aandeel sterk opgeveerd en staan beleggers op een totaalrendement van 22,6%. Het Duitse bedrijf kijkt dan ook terug op een prima jaar, ondanks de wat lagere economische groei in China. Met een autonome omzetstijging van 3,1%, een sterke operationele margeve..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed