Nieuws HITT

 • Meer winst Tyson Foods ondanks omzetdaling

  Maandag 21 november 2016 14:21

  Nieuwe CEO aangekondigd.
  (ABM FN-Dow Jones) Tyson Foods heeft in het afgelopen kwartaal meer winst geboekt, ondanks dat de omzet daalde. Dit bleek maandag voorbeurs uit de resultaten van de Amerikaanse vleesverwerker en fabrikant van voorverpakt voedsel over het vierde kwartaal van het gebroken boekjaar 2016.
  Het concern maakte maandag tevens bekend dat voorzitter Tom Hayes op 31 december aansta..

  Lees meer
 • Groei activiteit regio Chicago trekt aan

  Maandag 21 november 2016 14:54

  Index in oktober naar 0,08 negatief.
  (ABM FN-Dow Jones) De Chicago Fed National Activity Index is in oktober gestegen, maar bleef desondanks in negatief terrein. Dit bleek maandag uit cijfers van de Chicago Federal Reserve.
  De index verbeterde van een stand van 0,23 negatief in september naar 0,08 negatief in oktober. In alle vier de categorieën was sprake van een verbetering, maar alle vier de ..

  Lees meer
 • Wall Street sluit op recordhoogte

  Maandag 21 november 2016 22:21

  Olieprijzen flink in de lift.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn maandag met nieuwe records aan de handelsweek begonnen, gesteund door hogere olieprijzen.
  De toonaangevende S&P 500 index steeg 0,8 procent naar 2.198,18 punten, de Dow Jones index won 0,5 procent op 18.956,69 punten en de Nasdaq sloot 0,9 procent hoger op 5.368,86 punten. Voor alle indexen betekende dit de hoogste slot..

  Lees meer
 • Wall Street richting hogere opening

  Dinsdag 22 november 2016 13:01

  Recordstanden van maandag verder uitgebouwd.
  (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen gaan dinsdag een hogere opening tegemoet en lijken daarmee de recordstanden van een dag eerder verder uit te gaan bouwen. Rond lunchtijd noteerden de futures op de toonaangevende S&P 500 index tot 0,3 procent in het groen, net als de futures op de Dow Jones index en de Nasdaq.
  "Het groeiende vertrouwen dat er ..

  Lees meer
 • Campbell Soup boekt hoger resultaat op stabiele kwartaalomzet

  Dinsdag 22 november 2016 14:13

  Voedingsconcern handhaaft outlook voor hele boekjaar.
  (ABM FN-Dow Jones) Campbell Soup Company heeft in het afgelopen kwartaal een hoger bedrijfsresultaat op een gelijk gebleven omzet gerealiseerd. Dit bleek dinsdag voorbeurs uit de cijfers van het Amerikaanse voedingsmiddelenconcern over het eerste kwartaal van het gebroken boekjaar dat eindigde op 30 oktober.
  De fabrikant van soepen, dranken e..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed