Advies VolkerWessels

 • Populair deze week: Tien verse Nederlandse kooptips

  Zaterdag 13 mei 2017 11:11

  ..g af precies een jaar nadat SIF zijn beursdebuut maakte, verwelkomt Amsterdam op vrijdag 12 mei de primaire emissie van VolkerWessels. In september 2003 verdween het bouwbedrijf geruisloos van de tickertape. ..

  Lees meer
 • Populair deze week: 20 aandelen voor 2020

  Zaterdag 6 mei 2017 07:00

  ..n. Maar beleggen is ook het maken van kleine stappen binnen de lange termijn. Lees meer 2. Beleggers twijfelen over IPO Volkerwessels Bouwbedrijf VolkerWessels maakte vorige week de details bekend van zijn IP..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 22

  Vrijdag 2 juni 2017 09:51

  ..Dat heeft vooral te maken met de liquiditeit van het aandeel op de beurs: er worden per dag weinig aandelen verhandeld. VolkerWessels moet hoge waardering waarmaken Met de terugkeer van VolkerWessels is de Am..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 47

  Vrijdag 24 november 2017 10:02

  ..het derde kwartaal. Die flinke stijging was echter voor een deel het gevolg van eenmalige factoren. Mager kwartaal voor VolkerWessels Hogere bouwkosten wogen op de kwartaalwinst van VolkerWessels, maar de mar..

  Lees meer
 • Advieswijzigingen en tip Beleggers Belangen week 49

  Vrijdag 8 december 2017 09:30

  ..t privé voor grote bedragen aan aandelen in. OVERIGE ADVIEZEN VOOR IN NEDERLAND GENOTEERDE AANDELEN: Zeperd voor BAM en VolkerWessels Bouwers BAM en VolkerWessels gaan op de beurs hard onderuit door grote kos..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed