Advies Flow Traders

 • Technische Analyse Nederland: Oplettendheid geboden

  Donderdag 7 december 2017 14:35

  Het beursklimaat in Nederland is overwegend positief, maar oplettendheid  blijft geboden. Zeker bij aandelen als Flow Traders en Klépierre. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse aandelen: AMG Biogen Flow traders Klépierre Randstad   The post Technische Analyse Nederland: Oplettendheid geboden appeared first on Beleggers Belangen.

  Lees meer
 • De koers van deze drie Nederlandse financials zakt steeds verder weg

  Vrijdag 27 oktober 2017 09:00

  Op basis van technische analyse zien wij de koers van drie Nederlandse financials steeds verder terugzakken. Dat blijkt uit ons actuele overzicht van technische verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden) van Nederlandse aandelen, dat wij gisteren publiceerden: Deze elf Nederlandse aandelen zien wij niet meegaan in de beurseuforie. GRATIS Om niet-abonnees met onze aanbevelingen ..

  Lees meer
 • Gratis: Drie Nederlandse aandelen die bezwijken

  Vrijdag 18 augustus 2017 11:40

  Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische verkooptips voor aandelen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een voor Nederlandse en een voor buitenlandse aandelen. Gisteren publiceerden wij het overzicht van onze technische verkooptips van Nederlandse aandelen. Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennismaken, stellen wij wekelijks enkel..

  Lees meer
 • Gratis: Vijf verse verkoopadviezen

  Vrijdag 29 september 2017 09:42

  Eén keer in de maand geeft Beleggers Belangen twee overzichten van onze technische verkoopadviezen (met een beleggingshorizon van twaalf maanden): een met Nederlandse verkoopadviezen en een met Amerikaanse en Europese aandelen met een verkoopadvies. Gisteren publiceerden wij: Voor deze elf aandelen staan de seinen nog altijd op rood. GRATIS Om niet-abonnees met onze aanbevelingen te laten kennisma..

  Lees meer
 • Veel adviesverhogingen

  Dinsdag 10 januari 2017 14:56

  In 2015 en 2016 zijn veel bedrijven naar de Nederlandse beurs gegaan. Veel van deze nieuwelingen slaan nu definitief de weg omhoog in. Daarom hebben we veel adviesverhogingen en nieuwe koopadviezen. Lees de Technische Analyses van de Nederlandse/Internationale aandelen: Sif Group ABN AMRO BAM Lucas Bols Flow Traders  
  Lees ook: Technische Analyse Internationaal: Nieuwe stijgende trends
  Wie..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed