Nieuws Van Lanschot

 • Van Lanschot wil naam wijzigen

  Donderdag 16 maart 2017 09:55

  DEN BOSCH (ANP) - Van Lanschot wil de naam van het tien jaar geleden overgenomen dochterbedrijf Kempen voortaan opnemen in de eigen bedrijfsnaam. Als de aandeelhouders op de jaarvergadering van 18 mei hun fiat geven voor de benodigde statutenwijziging, gaat de Bossche vermogensbeheerder verder onder de naam Van Lanschot Kempen NV.Topman Karl Guha sprak donderdag van ,,een naam die recht doet aan h..

  Lees meer
 • Van Lanschot wil Kempen in naam toevoegen

  Donderdag 16 maart 2017 08:59

  Nieuwe naam wordt Van Lanschot Kempen.
  (ABM FN-Dow Jones) Van Lanschot wil zijn naam wijzigen in Van Lanschot Kempen. Dit bleek uit het jaarverslag van de private bank over 2016.
  "De tijd is gekomen om in onze communicatie één strategisch geheel te smeden van onze groep. Dat doen we door een nieuwe groepsnaam te introduceren: Van Lanschot Kempen", zei bestuursvoorzitter Karl Guha.
  De noodzakeli..

  Lees meer
 • Van Lanschot besteedt betalingsverkeer uit aan Fidor

  Donderdag 9 maart 2017 16:17

  Gaat ook hypotheekdienstverlening outsourcen.
  (ABM FN-Dow Jones) Van Lanschot laat zijn online betalingsverkeer in de toekomst verzorgen door het Duitse fintechbedrijf Fidor, terwijl ook de hypotheekdienstverlening wordt uitbesteed. Dit meldde de private bank donderdag.
  Fidor gaat de gebruikers- en rekeninggegevens van de Van Lanschot-klanten beheren en de betalingsstromen verwerken via zijn eig..

  Lees meer
 • Beursblik: ING verhoogt koersdoel Van Lanschot

  Woensdag 3 mei 2017 10:10

  Koersdoel naar 27,00 euro.
  (ABM FN-Dow Jones) ING heeft woensdag het koersdoel voor Van Lanschot verhoogd van 24,00 naar 27,00 euro met een ongewijzigd Kopen advies.
  Volgens analist Albert Ploegh bevestigt het "verrassende" dividend van 1,20 euro per aandeel over 2016 het verhaal over kapitaalteruggave door Van Lanschot, dat "volledig intact en op koers" ligt.
  De doelstelling van Van Lanschot, ..

  Lees meer
 • Van Lanschot trekt stijgende lijn door

  Donderdag 18 mei 2017 07:49

  DEN BOSCH (ANP) - Van Lanschot heeft de positieve ontwikkeling van het resultaat in het eerste kwartaal zien doorzetten, geholpen door betere marktomstandigheden. Dat maakte de Bossche vermogensbeheerder donderdag bekend, zonder winstcijfers te vermelden.Waar het eerste kwartaal van 2016 gekenmerkt werd door wilde koersbewegingen op de financiële markten, verliep die periode dit jaar een stuk rust..

  Lees meer

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed