Nieuws Van Lanschot Kempen

 • Rabobank verkoopt aandelen Van Lanschot Kempen

  Dinsdag 12 september 2017 08:02

  Belang van 9,74 verkocht voor 25,10 euro per aandeel.
  (ABM FN-Dow Jones) Rabobank heeft het belang in Van Lanschot Kempen verkocht, na een sterke stijging van de aandelenkoers. Dit meldde Rabobank dinsdag, wijzend op het succes waarmee Van Lanschot Kempen haar strategische agenda uitvoerde.
  Er werden via een maandag gelanceerde veilingprocedure 4,01 miljoen aandelen Van Lanschot Kempen geplaatst..

  Lees meer
 • Van Lanschot Kempen neemt Nederlandse vermogensbeheertak UBS over

  Woensdag 7 juni 2017 08:11

  Overnameprijs in eerste instantie 28 miljoen euro.
  (ABM FN-Dow Jones) Van Lanschot Kempen heeft de klantrelaties en werknemers overgenomen van de wealth managementactiviteiten van UBS in Nederland met circa 2,6 miljard euro beheerd vermogen. Dit maakte de private bank met een notering op het Damrak woensdag voorbeurs bekend.
  Voor de overname betaalt Van Lanschot Kempen een initiële prijs van 28 ..

  Lees meer
 • Bestuurslid Gerla van Van Lanschot Kempen heeft gezondheidsproblemen

  Maandag 3 juli 2017 21:07

  Directievoorzitter Kempen tijdelijk minder aanwezig.
  (ABM FN-Dow Jones) Bestuurslid Paul Gerla van Van Lanschot Kempen kampt met gezondheidsproblemen en zal tijdelijk minder aanwezig zijn. Dit maakte de zakenbank maandag bekend.
  De taken van Gerla, die directievoorzitter is van Kempen, worden voor zover nodig voorlopig overgenomen door collega's in de Executive Board en het management team van K..

  Lees meer
 • Rabobank stapt uit Van Lanschot Kempen

  Dinsdag 12 september 2017 08:44

  UTRECHT (ANP) - Rabobank heeft zijn belang van een kleine 10 procent in de Bossche vermogensbeheerder Van Lanschot Kempen van de hand gedaan. De opbrengst van dik 100 miljoen euro gebruikt de bank om zijn kapitaalbuffer verder te verstevigen.Rabobank kreeg het belang in zijn bezit door de overname van Friesland Bank in 2012. De verkoop past binnen de plannen van het financiële concern om kapitaal ..

  Lees meer
 • Gerla treedt terug uit bestuur Van Lanschot Kempen

  Donderdag 25 januari 2018 08:59

  Topman kampt met gezondheidsproblemen.
  (ABM FN-Dow Jones) Bestuurslid Paul Gerla van Van Lanschot Kempen is teruggetreden vanwege gezondheidsproblemen. Dit maakte de zakenbank donderdag bekend.
  In juli 2017 maakte Van Lanschot Kempen al bekend dat Gerla met gezondheidsproblemen kampte en dat hij tijdelijk zou terugtreden. Sinds die tijd werden zijn taken waargenomen door de overige bestuursleden..

  Lees meer

 

 

 

 

 


 
 

 

Beurs RSS Feed

Het laatste nieuws als eerste ontvangen kan dankzij de beurs.nl RSS Feed