Nieuwsarchief

Zoek in het beurs.nl archief op:
Binnen onderdeel
Nieuwsberichten
Expert Opinies
Market Talks
Advies & Analyse
Videonieuws
In de periode
Van

tot

1 - 10 van 38862 zoekresultaten
 • Naspers: consumententak 17 juli naar beurs (2)

  woensdag 29 mei 2019 08:31

  ..ikaanse media- en technologiebedrijf Naspers wil zijn internationale consumenteninternetactiviteiten op 17 juli naar de beurs brengen in Amsterdam. Tegelijkertijd krijgt die nieuwe onderneming, die voorlopig ..

  Lees verder
 • Chinese beurs onderuit na vakantieweek

  maandag 8 oktober 2018 08:07

  ..TOKIO (AFN) - In China, waar beleggers terugkeerden na een week vakantie, ging de beurs maandag onderuit. De markten verwerkten het besluit van de Chinese centrale bank om de kapitaaleisen van banken te versoepelen. Chinese consumenten en bedrijven kunnen daardoor makkelijker geld lenen. P..

  Lees verder
 • 'Belfius mogelijk in april naar de beurs'

  maandag 7 januari 2019 08:21

  ..BRUSSEL (AFN) - De Belgische staatsbank Belfius wordt mogelijk in april naar de beurs gebracht. De Belgische vicepremier Kris Peeters heeft tegen omroep VRT gezegd dat hij op die manier nog steeds een mogelijkheid ziet om gedupeerde Arco-coƶperanten te vergoeden. Eerder werd de beursgan..

  Lees verder
 • Aston Martin begin oktober naar beurs

  donderdag 20 september 2018 08:45

  ..LONDEN (AFN/RTR) - Aston Martin wil op of rond 8 oktober zijn debuut maken op de beurs in Londen. De Britse automaker prijst zijn aandelen in een bandbreedte van minimaal 17,50 en maximaal 22,50 pond. Daarmee is James Bonds favoriete automerk omgerekend tot 5,7 miljard euro waard. Aston ..

  Lees verder
 • FNG uit Bel Small op beurs Brussel

  woensdag 12 juni 2019 18:19

  ..HELEN (AFN) - Kledingwinkelbedrijf FNG verliest zijn notering in de Bel Small-index. De wijziging van de indices aan de beurs van Brussel wordt op 24 juni doorgevoerd, zo laat beursuitbater Euronext weten. F..

  Lees verder
 • Ook techbedrijf Zoom wil naar de beurs

  vrijdag 22 februari 2019 21:45

  ..SAN JOSE (AFN) - Ook techbedrijf Zoom, dat zogeheten videoconferences regelt, wil naar verluidt naar de beurs in New York. Volgens ingewijden van Business Insider mikt het bedrijf erop eind maart een aanvraag hiervoor in te dienen. In dat geval zou de beursgang al in april kunnen plaatsvinden. Zoom, dat in 201..

  Lees verder
 • Axel Springer verdwijnt van beurs

  woensdag 12 juni 2019 08:28

  ..N/BLOOMBERG) - Het Duitse mediaconcern Axel Springer, uitgever van onder meer de kranten Bild en Die Welt, wordt van de beurs gehaald door de Amerikaanse investeerder KKR, samen met de oprichtersfamilie van A..

  Lees verder
 • Kleine winst voor Japanse beurs

  woensdag 26 september 2018 08:09

  ..TOKIO (AFN) - De Japanse aandelenbeurs is woensdag met een kleine winst geƫindigd. Beleggers hielden de ontwikkelingen rond het handelsconflict tussen de Verenigde Staten en China in de gaten en keken uit naar het rentebesluit van de Amerika..

  Lees verder
 • Naspers: consumententak 17 juli naar beurs

  woensdag 29 mei 2019 11:29

  ..ikaanse technologie- en mediabedrijf Naspers wil zijn internationale consumenteninternetactiviteiten op 17 juli naar de beurs brengen in Amsterdam. Tegelijkertijd krijgt die nieuwe onderneming, die voorlopig ..

  Lees verder
 • CloudFlare naar de beurs

  donderdag 15 augustus 2019 19:30

  .. Internetbeveiliger meldt beursplan. (ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse internetbeveiliger Cloudflare wil naar de beurs, bleek donderdag uit een melding bij beurswaakhond SEC. Het bedrijf zegt 100 miljoen euro te willen ophal..

  Lees verder
1 - 10 van 38862 zoekresultaten