Nieuwsarchief

Zoek in het beurs.nl archief op:
Binnen onderdeel
Nieuwsberichten
Expert Opinies
Market Talks
Advies & Analyse
Videonieuws
In de periode
Van

tot

1 - 10 van 38436 zoekresultaten
  • Axel Springer verdwijnt van beurs

    woensdag 12 juni 2019 08:28

    ..N/BLOOMBERG) - Het Duitse mediaconcern Axel Springer, uitgever van onder meer de kranten Bild en Die Welt, wordt van de beurs gehaald door de Amerikaanse investeerder KKR, samen met de oprichtersfamilie van A..

    Lees verder
  • Tencent wil met streamingdienst naar beurs VS

    maandag 9 juli 2018 07:16

    ..HONGKONG (AFN/RTR) - De Chinese internetgigant Tencent wil met zijn streamingdienst voor muziek naar de beurs in de Verenigde Staten. De aankondiging volgt op de recente succesvolle beursgang in New York van de Zweedse streamingdienst Spotify. Tencent Music is het grootste streamingplatform voor muziek in Chin..

    Lees verder
  • Chinese beurs onderuit na vakantieweek

    maandag 8 oktober 2018 08:07

    ..TOKIO (AFN) - In China, waar beleggers terugkeerden na een week vakantie, ging de beurs maandag onderuit. De markten verwerkten het besluit van de Chinese centrale bank om de kapitaaleisen van banken te versoepelen. Chinese consumenten en bedrijven kunnen daardoor makkelijker geld lenen. P..

    Lees verder
  • FNG uit Bel Small op beurs Brussel

    woensdag 12 juni 2019 18:19

    ..HELEN (AFN) - Kledingwinkelbedrijf FNG verliest zijn notering in de Bel Small-index. De wijziging van de indices aan de beurs van Brussel wordt op 24 juni doorgevoerd, zo laat beursuitbater Euronext weten. F..

    Lees verder
  • Update: Levi Strauss naar de Amerikaanse beurs

    woensdag 13 februari 2019 21:22

    .. Opbrengst naar algemene bedrijfsdoeleinden. (ABM FN-Dow Jones) Levi Strauss gaat naar de Amerikaanse beurs. Dat maakte de spijkerbroekenfabrikant uit de VS woensdag bekend. Levi Straus vroeg woensdag een beursnotering op de New York Stock Exchange aan en krijgt daar het tickersymbool 'LEVI'. ..

    Lees verder
  • Kleine winst voor Japanse beurs

    dinsdag 21 augustus 2018 08:13

    ..TOKIO (AFN) - De Japanse aandelenbeurs is dinsdag met een kleine winst gesloten, na een schommelende handelssessie. Beleggers deden het rustig aan en keken vooral uit naar de uitkomsten van het handelsoverleg tussen China en de Verenigde Sta..

    Lees verder
  • Naspers: consumententak 17 juli naar beurs

    woensdag 29 mei 2019 08:34

    ..ikaanse media- en technologiebedrijf Naspers wil zijn internationale consumenteninternetactiviteiten op 17 juli naar de beurs brengen in Amsterdam. Tegelijkertijd krijgt die nieuwe onderneming, die voorlopig ..

    Lees verder
  • Levi's naar de beurs - media

    woensdag 14 november 2018 20:15

    ..brikant zou 600 miljoen dollar willen ophalen. (ABM FN-Dow Jones) Spijkerbroekenfabrikant Levi Strauss wil naar de beurs. Dat meldde nieuwszender CNBC woensdagavond op basis van anonieme bronnen. He..

    Lees verder
  • ING krijgt boete van beurs New York

    vrijdag 14 september 2018 21:13

    ..ING NEW YORK (AFN) - ING heeft een boete gekregen van 5 miljoen dollar van de beurs in New York omdat de bank jarenlang de regels heeft overtreden. ING ging de fout in met regelgeving voor de handel rond zogeheten American Depositary Receipts (ADR's), aandelen in niet-Amerikaanse bedri..

    Lees verder
  • Dating-app Grindr naar de beurs

    vrijdag 31 augustus 2018 10:04

    ..PEKING (AFN/BLOOMBERG) - Dating-app Grindr gaat naar de beurs. De Chinese eigenaar van de app, die vooral populair is in de gayscene, heeft een officiƫle aanvraag ingediend voor de beoogde stap. Gameconcern Beijing Kunlun Tech mikt op een notering van Grindr buite..

    Lees verder
1 - 10 van 38436 zoekresultaten