Nieuwsarchief

Zoek in het beurs.nl archief op:
Binnen onderdeel
Nieuwsberichten
Expert Opinies
Market Talks
Advies & Analyse
Videonieuws
In de periode
Van

tot

1 - 10 van 37376 zoekresultaten
 • Zwakkere euro helpt Europese beurs

  dinsdag 1 mei 2018 13:40

  ..t afgelopen week onder druk. Over de vijf handelsdagen met slotkoersen van maandag verloren de S&P500 en technologiebeurs Nasdaq circa 0,8%. De Dow Jones sloot 1,2% lager. Daarmee bleven Amerikaanse aande..

  Lees verder
 • Tencent wil met streamingdienst naar beurs VS

  maandag 9 juli 2018 07:16

  ..HONGKONG (AFN/RTR) - De Chinese internetgigant Tencent wil met zijn streamingdienst voor muziek naar de beurs in de Verenigde Staten. De aankondiging volgt op de recente succesvolle beursgang in New York van de Zweedse streamingdienst Spotify. Tencent Music is het grootste streamingplatform voor muziek in Chin..

  Lees verder
 • Facebook bereikt mijlpaal op de beurs

  woensdag 20 juni 2018 19:45

  ..iedereen in het geheugen gegrift, maar woensdag bereikte het in opspraak geraakte technologiebedrijf een mijlpaal op de beurs in New York. Het aandeel was voor het eerst ooit meer dan 200 dollar waard. Techb..

  Lees verder
 • Chinese beurs onderuit na vakantieweek

  maandag 8 oktober 2018 08:07

  ..TOKIO (AFN) - In China, waar beleggers terugkeerden na een week vakantie, ging de beurs maandag onderuit. De markten verwerkten het besluit van de Chinese centrale bank om de kapitaaleisen van banken te versoepelen. Chinese consumenten en bedrijven kunnen daardoor makkelijker geld lenen. P..

  Lees verder
 • Kleine winst voor Japanse beurs

  donderdag 10 mei 2018 08:25

  ..TOKIO (ANP) - De Japanse effectenbeurs is donderdag met een kleine winst gesloten. Beleggers trokken zich op aan de positieve stemming op Wall Street. De focus bleef gericht op de energiesector vanwege de oplopende olieprijzen na het opzegge..

  Lees verder
 • 'WeTransfer wil naar de beurs'

  vrijdag 25 mei 2018 20:00

  ..AMSTERDAM (AFN) - Bestandenuitwisseldienst WeTransfer wil binnen enkele jaren naar de beurs. Dat heeft topman Gordon Willoughby van het Nederlandse bedrijf tegen RTL Z gezegd. ,,Zoals we er nu voor staan denk ik dat het mogelijk is dat we met een jaar of twee, drie naar de beurs gaan'', aldus ..

  Lees verder
 • 'Belfius mogelijk in april naar de beurs'

  maandag 7 januari 2019 08:21

  ..BRUSSEL (AFN) - De Belgische staatsbank Belfius wordt mogelijk in april naar de beurs gebracht. De Belgische vicepremier Kris Peeters heeft tegen omroep VRT gezegd dat hij op die manier nog steeds een mogelijkheid ziet om gedupeerde Arco-coöperanten te vergoeden. Eerder werd de beursgan..

  Lees verder
 • Aston Martin begin oktober naar beurs

  donderdag 20 september 2018 08:45

  ..LONDEN (AFN/RTR) - Aston Martin wil op of rond 8 oktober zijn debuut maken op de beurs in Londen. De Britse automaker prijst zijn aandelen in een bandbreedte van minimaal 17,50 en maximaal 22,50 pond. Daarmee is James Bonds favoriete automerk omgerekend tot 5,7 miljard euro waard. Aston ..

  Lees verder
 • Update: Levi Strauss naar de Amerikaanse beurs

  woensdag 13 februari 2019 21:22

  .. Opbrengst naar algemene bedrijfsdoeleinden. (ABM FN-Dow Jones) Levi Strauss gaat naar de Amerikaanse beurs. Dat maakte de spijkerbroekenfabrikant uit de VS woensdag bekend. Levi Straus vroeg woensdag een beursnotering op de New York Stock Exchange aan en krijgt daar het tickersymbool 'LEVI'. ..

  Lees verder
 • Ook techbedrijf Zoom wil naar de beurs

  vrijdag 22 februari 2019 21:45

  ..SAN JOSE (AFN) - Ook techbedrijf Zoom, dat zogeheten videoconferences regelt, wil naar verluidt naar de beurs in New York. Volgens ingewijden van Business Insider mikt het bedrijf erop eind maart een aanvraag hiervoor in te dienen. In dat geval zou de beursgang al in april kunnen plaatsvinden. Zoom, dat in 201..

  Lees verder
1 - 10 van 37376 zoekresultaten