Nieuwsarchief

Zoek in het beurs.nl archief op:
Binnen onderdeel
Nieuwsberichten
Expert Opinies
Market Talks
Advies & Analyse
Videonieuws
In de periode
Van

tot

1 - 10 van 23276 zoekresultaten
 • Zwakkere euro helpt Europese beurs

  dinsdag 1 mei 2018 13:40

  ..t afgelopen week onder druk. Over de vijf handelsdagen met slotkoersen van maandag verloren de S&P500 en technologiebeurs Nasdaq circa 0,8%. De Dow Jones sloot 1,2% lager. Daarmee bleven Amerikaanse aande..

  Lees verder
 • Pirelli in oktober naar de beurs

  donderdag 14 september 2017 17:50

  ..se bandenproducent wil 35 procent van aandelenkapitaal noteren. (ABM FN-Dow Jones) Pirelli verwacht in oktober naar de beurs te gaan, nadat de bandenproducent goedkeuring heeft gekregen op de aanvraag om 35 ..

  Lees verder
 • 'Euronext wil Ierse beurs overnemen'

  woensdag 29 november 2017 15:25

  ..AMSTERDAM (ANP) - Euronext is in vergevorderde gesprekken om Irish Stock Exchange (ISE), de beurs van Dublin, over te nemen. De Ierse krant The Irish Times meldt dat op basis van bronnen, die claimen dat Euronext meer dan 100 miljoen euro wil neertellen voor ISE.Euronext is in 2000 ontstaan uit een ..

  Lees verder
 • Siemens brengt gezondheidstak naar beurs

  woensdag 29 november 2017 18:36

  ..M√úNCHEN (ANP/BLOOMBERG) - Siemens brengt zijn medische divisie in de eerste helft van volgend jaar naar de beurs in Frankfurt. Het bestuur van het Duitse bedrijf heeft dat woensdag besloten. De voorbereidingen van de beursgang van Siemens Healthineers liggen volgens de Duitse industriereus op schema.Siemens had ee..

  Lees verder
 • Tencent wil met streamingdienst naar beurs VS

  maandag 9 juli 2018 07:16

  ..HONGKONG (AFN/RTR) - De Chinese internetgigant Tencent wil met zijn streamingdienst voor muziek naar de beurs in de Verenigde Staten. De aankondiging volgt op de recente succesvolle beursgang in New York van de Zweedse streamingdienst Spotify. Tencent Music is het grootste streamingplatform voor muziek in Chin..

  Lees verder
 • Facebook bereikt mijlpaal op de beurs

  woensdag 20 juni 2018 19:45

  ..iedereen in het geheugen gegrift, maar woensdag bereikte het in opspraak geraakte technologiebedrijf een mijlpaal op de beurs in New York. Het aandeel was voor het eerst ooit meer dan 200 dollar waard. Techb..

  Lees verder
 • 'WeTransfer wil naar de beurs'

  vrijdag 25 mei 2018 20:00

  ..AMSTERDAM (AFN) - Bestandenuitwisseldienst WeTransfer wil binnen enkele jaren naar de beurs. Dat heeft topman Gordon Willoughby van het Nederlandse bedrijf tegen RTL Z gezegd. ,,Zoals we er nu voor staan denk ik dat het mogelijk is dat we met een jaar of twee, drie naar de beurs gaan'', aldus ..

  Lees verder
 • Kleine winst voor Japanse beurs

  donderdag 10 mei 2018 08:25

  ..TOKIO (ANP) - De Japanse effectenbeurs is donderdag met een kleine winst gesloten. Beleggers trokken zich op aan de positieve stemming op Wall Street. De focus bleef gericht op de energiesector vanwege de oplopende olieprijzen na het opzegge..

  Lees verder
 • Honeywell brengt onderdelen naar de beurs

  dinsdag 10 oktober 2017 13:30

  ..Outlook omhoog. (ABM FN-Dow Jones) Honeywell gaat drie onderdelen afstoten die in twee bedrijven naar de beurs zullen worden gebracht. Dit maakte de Amerikaanse leverancier van elektronische controlesystemen dinsdagmiddag bekend. Honeywell wil zijn Homes onderdeel samenvoegen met zijn ADI Global Distribution ta..

  Lees verder
 • 'Beleggers positiever ondanks grillige beurs'

  zaterdag 31 maart 2018 07:19

  ..AMSTERDAM (ANP) - Beleggers hebben weer wat meer vertrouwen in de beurs ondanks een grillige maand op de beurzen. Volgens de BeleggersBarometer van ING nam het vertrouwen weer iets toe na de duikeling in februari. Toen werd het laagste niveau sinds begin 2017 bereikt.De hel..

  Lees verder
1 - 10 van 23276 zoekresultaten