Nieuws Binnenland

  • 'KPN legt advies XS4ALL naast zich neer'

    donderdag 19 september 2019 06:04

    AMSTERDAM (AFN) - KPN heeft het advies van de ondernemingsraad (or) van XS4ALL om niet door te gaan met het opheffen van het merk XS4ALL naast zich neergelegd. Dat meldt De Telegraaf, op basis van een melding door de raad. Het medezeggenschapsorgaan heeft nu 30 dagen om te beslissen of het een bezwaar zal indienen tegen het besluit bij de rechter. Het management van KPN en XS4ALL hadden eerder al aangegeven het niet eens te zijn met de bezwaren die de or. Met name de kritiek van het inspraakorgaan dat XS4ALL verwaarloosd is, viel slecht bij de bestuurders. Ook menen zij de or uitvoerig en zeer zorgvuldig te hebben geïnformeerd over de voorgenomen integratie van de internetprovider in moederbedrijf KPN. KPN stelde...

    Lees verder
  • Microsoft verhoogt dividend en koopt aandelen

    woensdag 18 september 2019 22:33

    REDMOND (AFN) - Softwaremaker Microsoft gaat meer dividend uitbetalen. Ook gaat het bedrijf voor 40 miljard dollar aan eigen aandelen inkopen. Het aandeleninkoopprogramma heeft een open einde en kan op ieder moment worden beëindigd. Het kwartaaldividend gaat met 5 cent omhoog en komt uit op 0,51 dollar per aandeel. Dat is een stijging van 11 procent ten opzichte van het dividend in het voorgaande kwartaal....

    Lees verder
  • Beursupdate: AEX op Wall Street

    woensdag 18 september 2019 22:13

    Verdeeld beeld. (ABM FN-Dow Jones) Op Wall Street zijn woensdag vijf van de negen AEX-genoteerde fondsen ten opzichte van het slot in Amsterdam hoger gesloten. ING was de sterkste stijger, ArcelorMittal de stevigste daler. Aegon (+0,43%) ArcelorMittal (-1,22%) ASML (+0,15%) Galapagos (-0,49%) ING Groep (+0,63%) Philips (-0,19%) RELX (+0,38%) Royal Dutch Shell (+0,03%) Unilever (+0,07%) Op basis van de bovenstaande koersuitslagen zou de AEX index, die sloot op 576,69 punten, zijn geëindigd op 576,78 punten. Euro/dollar: 1,1034 Door: ABM Financial News. info@abmfn.nl Redactie: +31(0)20 26 28 999 Copyright...

    Lees verder
  • Investeerder Pilon groter in FNG

    woensdag 18 september 2019 22:04

    MECHELEN (AFN) - Investeerder Gerardus Pilon heeft een belang in kledingbedrijf FNG genomen. Dat meldt het in Amsterdam genoteerde Belgische bedrijf. Pilon verwierf in mei een belang van 6,3 procent, dat hij pas deze week bij FNG meldde. Het kledingbedrijf meldt dat het belang sinds de aankoop is geslonken tot 6,06 procent. Pilon heeft dat belang via een keten van bedrijfjes in handen. (ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)...

    Lees verder
  • *Powell eindigt persconferentie na rentebesluit

    woensdag 18 september 2019 21:39

    (END) Dow Jones Newswires September 18, 2019 15:39 ET (19:39 GMT) Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved....

    Lees verder
  • *Powell: geen intentie om te reageren op kritiek van publieke figuren

    woensdag 18 september 2019 21:38

    (END) Dow Jones Newswires September 18, 2019 15:38 ET (19:38 GMT) Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved....

    Lees verder
  • *Powell: begrotingsbeleid krachtiger middel dan monetair beleid om lange termijn groei te stimuleren

    woensdag 18 september 2019 21:35

    (END) Dow Jones Newswires September 18, 2019 15:35 ET (19:35 GMT) Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved....

    Lees verder
  • *DJ Powell eindigt persconferentie na rentebesluit

    woensdag 18 september 2019 21:24

    (END) Dow Jones Newswires September 18, 2019 15:24 ET (19:24 GMT) Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved....

    Lees verder
  • *DJ Powell: geen intentie om te reageren op kritiek van publieke figuren

    woensdag 18 september 2019 21:23

    (END) Dow Jones Newswires September 18, 2019 15:23 ET (19:23 GMT) Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved....

    Lees verder
  • *DJ Powell: begrotingsbeleid krachtiger middel dan monetair beleid om lange termijn groei te stimuleren

    woensdag 18 september 2019 21:20

    (END) Dow Jones Newswires September 18, 2019 15:20 ET (19:20 GMT) Copyright (c) 2019 ABM Financial News. All rights reserved....

    Lees verder

Afgelopen 24 uur