beurs.nl

monitor icon Market Monitor

Beurscodes, betekenis en hulp bij zoeken

Europa

AEX
Euronext Amsterdam
BRU
Euronext Brussels
PSE
Euronext Paris
LIS
Euronext Lissabon
CHX
CBOE Europe, grote(re) EU aandelen
NAV
Investment Funds (NAV)

Noord-Amerika

NYS
New York Stock Exchange
OTC
CBOE BZX Exchange (US)
TSE
Toronto Stock Exchange

Kunt u een instrument niet vinden?

Zoek dan via de zogenaamde ISIN code. Elk instrument, aandeel etc. heeft een unieke code.

Kies vervolgens - wanneer er meerdere resultaten zijn - de notering op de beurs van uw keuze.

Waar vind ik die ISIN code?

Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging 'ISIN'.

Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase.

Fisher Investments Nederland

Advertorial

Fisher Investments Nederland zet het belangrijkste recente beleggingsnieuws voor u op een rijtje

Fisher Investments Nederland helpt lezers van Beurs om de cognitieve vooringenomenheid en gedragsvooroordelen te herkennen die beleggers vaak ertoe kunnen aanzetten om van hun koers naar hun langetermijndoelen af te wijken.

Bij Fisher Investments Nederland, begrijpen we dat elke belegger zijn of haar eigen behoeften en zorgen heeft en zetten we alles op alles om beleggers erbij te helpen hun financiële doelen en pensioendoelen te realiseren. Op basis van tientallen jaren ervaring en een wereldwijde blik op beleggen, zet Fisher Investments Nederland de marktomstandigheden op Beurs op een rijtje, zodat beleggers zich zonder kleerscheuren door het financiële nieuws en de marktactiviteit kunnen navigeren.

Bij Fisher Investments Nederland zijn we ons ervan bewust dat koers houden bij forse marktvolatiliteit een van de grootste uitdagingen van het beleggen is. Marktvolatiliteit kan opsteken door ingrijpend financieel nieuws en grote gebeurtenissen, of gewoon uit het niets. Zelfs voor beleggers met echte zeebenen kan het moeilijk zijn om standvastig te blijven bij zulke schommelingen.

In de loop van de jaren heeft Fisher Investments Nederland veel beleggers gezien die in volatiele tijden alles op alles moeten zetten om bij hun langetermijnstrategie te blijven. Deze angst is niet meer dan normaal, maar kan nare gevolgen hebben voor wie zich door een onderbuikgevoel laat leiden. Wij zijn ervan overtuigd dat elke belegger meer en betere kansen kan vinden als hij of zij zich laat leiden door logica in plaats van emoties.

Hoe ondermijnen beleggers hun langetermijnrendement? Fisher Investments Nederland zet veelgemaakte beleggingsfouten op een rijtje
Dat gebeurt op verschillende manieren, maar een veelvoorkomende fout is dat ze het begin van een korte marktdaling aanzien voor een langere terugval. In plaats van standvastig bij hun langetermijnplan te blijven, laten beleggers zich door het beursnieuws vaak overhalen om overhaast te gaan handelen, wat duur kan uitpakken. En zoals uit historisch onderzoek van Fisher Investments Nederland blijkt, kan het desastreuze gevolgen hebben als u uw beleggingsbeslissingen laat leiden door emoties.

Wat kunnen beleggers doen om dit soort fouten te voorkomen? Fisher Investments Nederland bespreekt hoe we gefundeerde beslissingen kunnen nemen
Een van de beste manieren om marktvolatiliteit het hoofd te bieden, is ervoor te zorgen dat we beter begrijpen wat volatiliteit is en hoe we erop reageren. Fisher Investments Nederland zet het recentste financiële nieuws op een rijtje en komt tijdig met overzichtelijk commentaar, zodat beleggers meer inzicht krijgen in de negatieve cognitieve vooringenomenheid en gedragsfouten die kunnen voorkomen bij dagelijkse financiële gebeurtenissen. Naast onze unieke inzichten in marktontwikkelingen, hopen we dat deze content via Beurs beleggers kan helpen beter gefundeerde beslissingen te nemen.

Heeft u interesse in meer inzichten in het financiële nieuws en beursontwikkelingen, of wilt u weten welke consequenties marktschommelingen kunnen hebben voor uw beleggingsplannen? Bezoek dan deze pagina voor de nieuwste overzichten en inzichten van Fisher Investments Nederland. Daarnaast kunt u altijd meer te weten komen over het aanbod van Fisher Investments Nederland voor beleggers op onze website.

 

ArtikelenNEEM NU EEN ABONNEMENT OP IEX PREMIUM > NU 3 MAANDEN VOOR SLECHTS €24,95!

Aandelenadviezen van IEX.nl

 1. Premium
 2. Premium
 3. Premium
  ECB staat klaar om in te grijpen 05 jul | Achtergronden
 4. Premium
 5. Premium

Technische analyses van Tostrams.nl

 1. Premium
 2. Premium
  IEX Beleggersdag 2024 gemist? (deel 1) 03 jul | Lange termijn adviezen
 3. Premium
  ING staat op uitbreken 11 jul | Lange termijn adviezen
 4. Premium
 5. Premium
  AMD draait naar boven 09 jul | Trades