beurs.nl

monitor icon Market Monitor

Beurscodes, betekenis en hulp bij zoeken

Europa

AEX
Euronext Amsterdam
BRU
Euronext Brussels
PSE
Euronext Paris
LIS
Euronext Lissabon
CHX
CBOE Europe, grote(re) EU aandelen
NAV
Investment Funds (NAV)

Noord-Amerika

NYS
New York Stock Exchange
OTC
CBOE BZX Exchange (US)
TSE
Toronto Stock Exchange

Kunt u een instrument niet vinden?

Zoek dan via de zogenaamde ISIN code. Elk instrument, aandeel etc. heeft een unieke code.

Kies vervolgens - wanneer er meerdere resultaten zijn - de notering op de beurs van uw keuze.

Waar vind ik die ISIN code?

Google de naam van het instrument, aandeel etc. met de toevoeging 'ISIN'.

Als zoeken op ISIN code geen resultaten oplevert hebben wij het instrument of aandeel niet in onze koersendatabase.

Fisher Investment Nederland

Advertorial

Fisher Investments Nederland

Met haar speciale portefeuillebeheerdiensten helpt Fisher Investments Nederland beleggers om hun portefeuilledoelstellingen op lange termijn te verwezenlijken. Onze regiomanagers werken voor cliënten in heel Nederland en verschaffen deze beleggers toegang tot de beleggingsbeheertools van Fisher Investments.

Fisher Investments beheert miljarden euro's voor particuliere cliënten, met portefeuilles die inspelen op wereldwijde beleggingskansen. De algemene beleggingsstrategie van het bedrijf is gedelegeerd aan het moederbedrijf, het Amerikaanse Fisher Investments. Hier wordt uitgebreid research gedaan naar de wereldwijde markten en worden historische marktreacties op gebeurtenissen geanalyseerd; hierdoor kan het Investment Policy Committee (onder leiding van de legendarische belegger Ken Fisher) markten en sectoren met sterke fundamentals selecteren.

Naast het helpen van cliënten om hun beleggingsdoelstellingen te realiseren, zet Fisher Investments zich ook in voor een betere beleggingswereld. Ken Fisher en andere medewerkers van het bedrijf publiceren dan ook regelmatig columns in financiële media om tekst en uitleg te geven over de factoren die van invloed zijn op marktontwikkelingen. Ook nemen zij diverse populaire beleggingsvehikels en -strategieën onder de loep en schromen niet om de onderbelichte nadelen hiervan aan te kaarten.

Fisher Investments Nederland hecht grote waarde aan goede voorlichting aan beleggers. Daarom publiceert het bedrijf hier posts die illustreren hoe huidige gebeurtenissen van invloed zijn op zowel Nederlandse als mondiale markten en die inzicht geven in diverse beleggingsthema's.

Kijk hier voor de laatste artikelen, of ga voor meer informatie naar www.fisherinvestments.com/nl-nl.

 

ArtikelenAdvertentie Begin nu met handelen > 77% van de retailbeleggers verliest geld met CFD'sPlus500